Pixel22 | Webdesign, WordPress, SEO, SEA, hosting en journalistieke diensten

Hosting

Voor een goed werkende website kun je niet om betrouwbare hosting heen. Pixel22 biedt razendsnelle en veilige webservers op basis van de nieuwste hard- en software. En dat met vele extra's al vanaf € 9,99 per maand!

- - - - -

Heb je of wil je een website en/of kunnen e-mailen vanaf een eigen domein, dan is een hosting-pakket van Pixel22 een veilige keuze. Want wij nemen je alles uit handen; van updates uitvoeren tot de server beveiligingen en optimaal configureren voor een snelle website en dagelijkse e-mail. En gaat er eens iets mis, dan kun je altijd terugvallen op onze backups die al je kostbare inhoud tot 7 keer per dag opslaat en alles tot 60 dagen terug bewaard. Als dat geen uiterst geruststellende gedacht is...

En er is meer, want wij garanderen de allerhoogste performance onder andere door het gebruik van supersnelle SSD-opslag met flashcache en hoge I/O-snelheden, DDR4 RAM-geheugen en cache-mogelijkheden als Varnish, Redis en Content Delivery Network (CDN). En voor het garanderen van stabiliteit en betrouwbaarheid zijn onze servers dubbel en redundant aangesloten op de coreswitches; dus mochten er onverhoopt storingen optreden, dan zul je hier geen last van ondervinden! En uiteraard beveiligen we je e-mail voordurend met de meest actuele en betrouwbare malware- en virus-scanners!

Pixel22 webhosting

Pixel22 webhosting

Webhosting hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij hebben al een zeer compleet pakket vanaf € 9,99 per maand (exclusief btw). Je betaalt altijd een jaar vooruit. Wij bieden daarbij:

Server-opslag:     SSD-schijven
Server-CPU: Intel 12 cores
Server-RAM: 8 GB
 
Schijfruimte: Max. 100 GB
Dataverkeer: Onbeperkt
Subdomeinen: Onbeperkt
Databases: Onbeperkt
E-mailadressen: Onbeperkt
Backups: Max. 7 per dag (60 dagen terug)
 
SSL-certificaat: Gratis
Verhuisservice: Gratis
En ook: Ultra snelle Varnish cache
Gratis Content Delivery Network
Malware- en virus-scanner

Domeinregistratie

Ook voor registratie van een domeinnaam kun je vanaf € 4,99 per jaar bij Pixel22 terecht; natuurlijk voor .nl- en .be-domeinen, maar we leggen desgewenst ieder beschikbaar domein voor je vast. En in combinatie met Pixel22-hosting voegen we daar altijd een volledig gratis SSL-certificaat aan toe voor optimale veiligheid.

WordPress-hosting

Maak je gebruik van het content management systeem WordPress dan bieden wij speciale hosting die helemaal is toegespitst op het optimaal draaien van je website. Met de allersnelste hardware (o.a. volledig SSD) en extra's als supersnel Varnish Cache, Redis Cache, CDN en Memcache. Hiermee haal je ongekende snelheden met je WordPress-website!

Contact

Contact

Oegstgeest | info@pixel22.nl | Facebook
06 27 06 59 54 | KvK: 27374547
IBAN: NL54 INGB 0005 3341 45

Diensten


Fullservice WordPress implementatie met 100% zoekmachine optimalisatie!
Meer informatie

Website concept, ontwerp, bouw op basis van responsive HTML5, CSS3 en javascript.
Meer informatie

Alle journalistieke diensten inclusief blogs & SEO (copy)writing.
Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie & adverteren (Google SEO & SEA).
Meer informatie

Hosting op razendsnelle SSD; met gratis SSL & onbeperkt data.
Meer informatie

Setup & beheer van social media (o.a. Facebook & LinkedIn).
Meer informatie