Pixel22 | Webdesign, WordPress, SEO, SEA, hosting en journalistieke diensten

Journalistieke diensten

Content is key en je bezoekers op hun wenken bedienen met de juiste informatie moet altijd de hoogste prioriteit hebben! Bij Pixel22 kunnen we alle gewenste teksten aanleveren; niet primair geschreven voor Google, maar tekstueel wel volledig geoptimaliseerd voor de meest-gebruikte zoekmachine ter wereld.

- - - - -

Een effectieve tekst schrijven is niet voor iedereen weggelegd; nee, schrijven is een vak. En zeker bij het produceren van goede web-teksten komt vaak heel wat meer kijken dan velen denken. Zo moet de content inhoudelijk sterk, prettig leesbaar en doelgroep gericht zijn, maar mogen ook specifieke online-eisen als lengte, opbouw en het gebruik van de juiste termen nooit uit het oog worden verloren.

Bij Pixel22 staat de bezoeker van jouw website centraal en wij zoeken altijd naar informatie die echt toegevoegd waarde heeft. Of het nu gaat om tekst, beeld, geluid of infographics, alles moet gericht zijn op het aantrekken van bezoekers (potentiële klanten), het vasthouden van je publiek en het bereiken van het uiteindelijk doel: conversie.

Optimalisatie

Wil je dat je webteksten gelezen worden, dan moeten mensen deze eerst kunnen vinden. En daarvoor zul je moeten zorgen dat de woorden waar je op gevonden wilt worden, op de juiste manier zijn vertegenwoordigd op je web-pagina. Dat is onder andere te bereiken door zoekwoorden op strategische plaatsen te verwerken; natuurlijk in de tekst zelf, in de kop, de inleiding, tussenkoppen en afsluitende alinea, maar ook de url, de pagina-titel en de meta-description spelen hierbij een cruciale rol.

Al met al zijn er zeker 200 factoren die bepalen hoe goed een pagina rankt. Daarvan zijn de autoriteit van en links naar een pagina misschien het belangrijkst, maar er nog zo veel meer! En bij Pixel22 kunnen we je helpen met het verbeteren van (bijna) alle. Door allereerst de lezer een tekst te geven die goed aansluit op zijn behoefte en daarnaast te zorgen dat zoekmachines als Google de benodigde aanknopingspunten krijgen voor het optimaal indexeren en duiden van de tekst.

Journalistieke diensten

Bloggen

Wil je de vindbaarheid van je website verbeteren, dan is starten met bloggen zeker te overwegen. Regelmatig een interessante blog publiceren is namelijk niet alleen leuk voor je bezoekers, het zal zeker ook een positief effect hebben op de ranking van je website in de zoekresultaten van zoekmachines.

Ook voor bloggen kun je bij Pixel22 terecht. Wij produceren op aanvraag informatieve teksten over diverse onderwerpen, zowel voor op je eigen websites als voor publicatie op een externe blog-website om je autoriteit te verhogen.

Contact

Contact

Oegstgeest | info@pixel22.nl | Facebook
06 27 06 59 54 | KvK: 27374547
IBAN: NL54 INGB 0005 3341 45

Diensten


Fullservice WordPress implementatie met 100% zoekmachine optimalisatie!
Meer informatie

Website concept, ontwerp, bouw op basis van responsive HTML5, CSS3 en javascript.
Meer informatie

Alle journalistieke diensten inclusief blogs & SEO (copy)writing.
Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie & adverteren (Google SEO & SEA).
Meer informatie

Hosting op razendsnelle SSD; met gratis SSL & onbeperkt data.
Meer informatie

Setup & beheer van social media (o.a. Facebook & LinkedIn).
Meer informatie