Pixel22 | Webdesign, WordPress, SEO, SEA, hosting en journalistieke diensten

SEO & SEA

Voor een succesvolle website is het van het grootste belang dat je goed gevonden wordt in zoekmachines zoals met name Google. Bij Pixel22 hebben we vele jaren ervaring met zoekmachine-optimalisatie en -advertising en helpen je daarmee graag verder bij het krijgen van een succesvolle website.

- - - - -

Iedere zichzelf respecterende ondernemer kan er vandaag de dag niet meer omheen: succesvol zijn op internet. Of het nu is voor het versterken van een merk, het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten of het daadwerkelijk direct verkopen van producten, een bedrijfswebsite heeft geen zin zonder bezoekers die bij jou komen doen wat je wilt dat ze doen. Tijd voor het optimaliseren van je website, het genereren van meer bezoek en het verhogen van je conversie.

Zoekmachine-optimalisatie

Bij het succesvol maken van een website door midel van zoekmachine-optimalisatie spelen vier (sub)doelen een cruciale rol. Weet je deze niet te bereiken, dan is het onwaarschijnlijk dat je het meeste uit je online aanwezigheid haalt. Pixel22 kan je helpen met al deze doelen!

1. Een goede website

Content is key en tekst en beeld op je website moeten altijd je eerste prioriteit zijn! Maar naast inhoud valt of staat veel met een website die ook technisch optimaal is ingevuld. Bij Pixel22 weten we naast inhoudelijke optimalisatie alles over essentiële zaken als SSL-beveiliging, website-snelheid, responsive & mobile first, optimale (foutloze) HTML, titles, descriptions, H1's, keyword dichtheid, interne links, 404's en sitemaps. Maar natuurlijk ook over (lokale) bedrijfsinformatie, privacy, structuur en bloggen. Kortom: hoe goede content op een technisch juiste manier wordt gepresenteerd.

2. Gevonden worden

Heb je een geoptimaliseerde website maar geen bezoekers, dan zijn alle inspanningen en kosten voor niets geweest. En dus zul je aan de slag moeten met de absolute nummer 1 bron van verkeer naar je website: gevonden worden in zoekmachines. En omdat anno 2021 ruim 90% van alle zoekopdrachten via één zoekgigant worden uitgevoerd, hoef je je primair eigenlijk slechts te richten op één doel: hoger in Google! En er zijn letterlijk honderden factoren die daarbij een rol(letje) kunnen spelen, zoals meta-data, backlinks en rich of featured snippets. Bij Pixel22 kennen we ze (bijna) allemaal!

3. Meer bezoek

Hoe hoger je staat in de zoekresultaten van Google, hoe meer bezoekers je naar je website zult trekken. Al zul je er dan natuurlijk eerst nog wel 'even' voor moeten zorgen dat potentiële klanten ook daadwerkelijk doorklikken. Word je wel gevonden op de juiste zoektermen en is datgene wat getoond wordt in Google aantrekkelijk genoeg om te zorgen dat er wordt doorgeklikt? Wij helpen je graag verder met de juiste titels & descriptions, rich snippets en online reviews.

4. Betere conversie

Je website is geoptimaliseerd, je bezet op het gewenste zoekwoord een top 3 positie in Google en mensen klikken ook daadwerkelijk door naar je website. Klaar? Nou, alles behalve. Het belangrijkste moet nog gebeuren: gaan bezoekers inzien hoe sterk en belangrijk je merk is? Vragen ze informatie aan of schrijven ze zich in voor nieuwsbrief? Bestellen ze iets in je webshop? Kortom: bereik je het doel van je website en doen bezoekers dat waarvoor je ze primair op de website wilde hebben? Je website zal daarvoor geoptimaliseerd moeten zijn op vele gebieden. Is de informatie helder en vindt men direct wat men zoekt? Zijn alle processen duidelijk zonder afleidende factoren? Is alles er optimaal op gericht de conversie te verhogen? Bij Pixel22 gaan we voor je aan de slag met Google Search Console en Analytics, call-to-action, gebruikersinteractie, A-B-testing, vloeiende processen, conversiefunnels en heatmaps.

SEA; Google Ads & Shopping

Rank je op belangrijke zoektermen (tijdeijk nog) niet hoog genoeg, dan is zoekmachine-adverteren via Google Ads (voorheen Adwords) wellicht iets voor jou. Dit is het advertentieprogramma van Google waarmee je reclame kunnen maken binnen relevante zoekresultaten. Je betaalt daarbij voor iedere klik van bezoekers op je advertentie. De kosten per klik worden bepaald aan de hand van een biedingssysteem; hoe populairder een zoekwoord, hoe hoger de kosten.

Ook interessant: Google Shopping, een uitbreiding op Google Ads waarbij jouw productfeed (met onder andere een foto, de prijs en een beschrijving van producten die je verkoopt) wordt gematched met zoekopdrachten van gebruikers. Ook hiervoor betaal je per klik. Met zoekmachine-advertising (SEA) via Google Ads en Shopping zijn we je graag van dienst.

Contact

Contact

Oegstgeest | info@pixel22.nl | Facebook
06 27 06 59 54 | KvK: 27374547
IBAN: NL54 INGB 0005 3341 45

Diensten


Fullservice WordPress implementatie met 100% zoekmachine optimalisatie!
Meer informatie

Website concept, ontwerp, bouw op basis van responsive HTML5, CSS3 en javascript.
Meer informatie

Alle journalistieke diensten inclusief blogs & SEO (copy)writing.
Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie & adverteren (Google SEO & SEA).
Meer informatie

Hosting op razendsnelle SSD; met gratis SSL & onbeperkt data.
Meer informatie

Setup & beheer van social media (o.a. Facebook & LinkedIn).
Meer informatie