Pixel22 | Webdesign, WordPress, SEO, SEA, hosting en journalistieke diensten

Social media

Je (potentiële) bezoekers en klanten bereiken via social media? Bij Pixel22 helpen we je graag verder bij het bereiken en uitbouwen van een publiek op platforms als Facebook, Instagram en LinkedIn. En desgewenst met advertentie-campagnes!

- - - - -

Een maatschappij zonder social media is vandaag de dag nog maar nauwelijks voor te stellen. En ook al verwordt het de laatste jaren regelmatig in een platform voor het weinig verheffend afreageren van bergen met frustaties, voor ondernemers blijft het een belangrijke omgeving voor het werken aan bedrijfsbekendheid en -waarderingen en het bouwen aan een sterke communitie waarbinnen je in contact kunt komen of blijven met potentiële klanten.

Social media

Bij Pixel22 hebben we inmiddels al vele jaren ervaring met het inzetten van social media voor allerlei bedrijfsdoelstellingen. Van de 'oude' platformen als Facebook. LinkedIn en twitter tot modernere netwerken als YouTube, Instagram, Pinterest en Snapchat. Uiteraard houden we daarbij voordurend rekening met je wensen en bedrijfscultuur.

Adverteren

Wellicht is adverteren op social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en/of YouTube wel de oplossing voor je wensen. Ook hierbij kunnen we je bij Pixel22 een helpende hand bieden! En dat natuurlijk altijd passend binnen de contouren van jouw onderneming.

Contact

Contact

Oegstgeest | info@pixel22.nl | Facebook
06 27 06 59 54 | KvK: 27374547
IBAN: NL54 INGB 0005 3341 45

Diensten


Fullservice WordPress implementatie met 100% zoekmachine optimalisatie!
Meer informatie

Website concept, ontwerp, bouw op basis van responsive HTML5, CSS3 en javascript.
Meer informatie

Alle journalistieke diensten inclusief blogs & SEO (copy)writing.
Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie & adverteren (Google SEO & SEA).
Meer informatie

Hosting op razendsnelle SSD; met gratis SSL & onbeperkt data.
Meer informatie

Setup & beheer van social media (o.a. Facebook & LinkedIn).
Meer informatie