Pixel22 | Webdesign, WordPress, SEO, SEA, hosting en journalistieke diensten

Websites; ontwerp & bouw

Een succesvolle website is gebouwd op basis van de nieuwste standaarden en voldoet aan de vereisten om goed gevonden te worden. Bij Pixel22 maken wij naar jouw wensen een volledig responsive, mobile-first website met 100% zoekmachine-optimalisatie.

- - - - -

Als ondernemer kun je niet zonder een goedwerkende website. Of het nu primair is voor het versterken van je merk, het verstrekken van informatie aan (mogelijke) klanten of het direct daadwerkelijk verkopen van producten, je online aanwezigheid is van essentieel belang. Maar de dagen dat je snel wat eenvoudige paginaatjes online kon gooien, zijn lang vervlogen. Tegenwoordig komt er heel wat meer kijken bij het neerzetten van een goede website!

Inhoud & techniek

Wil je dat je website naast het optimaal bedienen van je doelgroep ook nog eens goed gevonden wordt, dan moet je bijvoorbeeld rekening houden met zaken als tekst en beeld met SEO-optimalisatie, technische optimalisatie (https, snelheid, responsive (mobile first), foutloze HTML, titles, descriptions, keyword dichtheid, interne links, 404's, sitemap, enzovoort), een optimale structuur van de pagina's en lokale vindbaarheid.

Web-development

Bij Pixel22 ontwerpen en bouwen we je website na uitgebreid overleg over de wensen en doelstellingen waarbij we natuurlijk alle hiervoor genoemde essentiële zaken voortdurend scherp in de gaten houden. Of het nu is op basis van eigen responsive HTML5, CSS3 en javascript of met gebruikmaking van een content management systeem als WordPress met een bestaand of desgewenst custom-made template, jouw website zal uiteindelijk voldoen aan alle eisen die het hedendaagse internet stelt en dat op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier en met 100% zoekmachine-optimalisatie.

Contact

Contact

Oegstgeest | info@pixel22.nl | Facebook
06 27 06 59 54 | KvK: 27374547
IBAN: NL54 INGB 0005 3341 45

Diensten


Fullservice WordPress implementatie met 100% zoekmachine optimalisatie!
Meer informatie

Website concept, ontwerp, bouw op basis van responsive HTML5, CSS3 en javascript.
Meer informatie

Alle journalistieke diensten inclusief blogs & SEO (copy)writing.
Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie & adverteren (Google SEO & SEA).
Meer informatie

Hosting op razendsnelle SSD; met gratis SSL & onbeperkt data.
Meer informatie

Setup & beheer van social media (o.a. Facebook & LinkedIn).
Meer informatie