Pixel22 | Webdesign, WordPress, SEO, SEA, hosting en journalistieke diensten

WordPress

Op zoek naar de juiste partij voor een WordPress-website? Bij Pixel22 hebben we al sinds 2006 ervaring met dit meest gebruikte content management systeem ter wereld. Of het nu is op basis van een standaard thema of met een volledig custom-made vormgeving!

- - - - -

Wist je dat ruim 30% van alle website wereldwijd zijn gemaakt met behulp van WordPress? En dat is niet voor niets. Ooit begonnen als een eenvoudig blog-platform, is het inmiddels uitgegroeid tot een zeer uitgebreid CMS met bijna oneindige mogelijkheden op basis van een enorme keuze aan plugins en thema's. En het zijn zeker niet meer alleen kleinere websites die draaien op WordPress; ook verschillende grote Fortune 500-bedrijven vertrouwen er vandaag de dag op voor hun oh zo belangrijke aanwezigheid op het World Wide Web.

Bij Pixel22 hebben we de afgelopen jaren al vele, zeer verschillende WordPress-websites opgeleverd aan tevreden klanten. En vaak voor heel diverse doeleinden; van een blog-site of eenvoudige brandingwebsite tot uitgebreide webshops met grote hoeveelheden producten. Pixel 22 maakt alles mogelijk en dat altijd creatief, duidelijk en volledig in dienst van de klant.

Keuzes & SEO-optimalisatie

Wie een WordPress-website wil, komt voor heel wat keuzes te staan. En wij van Pixel22 kunnen je daarbij helpen. Wat voor soort website is geschikt voor jouw bedrijf? Welk thema kan het beste worden gebruikt en welke plugins bieden de functionaliteit die je nodig hebt? En hoe regel je goede en betrouwbare webhosting? Vragen waarover we uitgebreid adviseren en vervolgens in samenspraak met jou beantwoorden. En natuurlijk kunnen we je website na oplevering onderhouden en voorzien van nieuwe content!

Ook bij gebruik van WordPress is er nog genoeg te optimaliseren voor zoekmachines. Wil je hoger terecht komen in de zoekresultaten van met name Google, dan is het van groot belang dat alle instellingen optimaal zijn ingesteld, dat de juiste plugins zijn geïnstalleerd en dat de code (HTML, CSS en Javascript) zorgt voor een goede, snelle en responsive website. Bij Pixel22 hebben we heel veel ervaring met Search Engine Optimalisatie (SEO) in het algemeen en voor WordPress in het bijzonder. Zodat ook jouw website beter gevonden wordt!

Zoek je specifieke WordPress-hosting? Pixel22 biedt nauwkeurig afgestemde hosting die 100% is geoptimaliseerd voor uitstekende snelheden met WP-websites. Dit door onder andere de allersnelste hardware en extra's als Varnish Cache, CDN, Memcache en Redis Cache.

Gutenberg WordPress 5

WordPress 5 met Gutenberg

Sinds december 2018 is versie 5 van WordPress beschikbaar. Dit betreft één van de grootste WordPress-updates ooit, omdat hiermee ook een nieuwe editor genaamd Gutenberg wordt geïntroduceerd. Gelukkig hebben we inmiddels ruimschoots ervaring opgedaan met deze zogenoemde visuele editor en kunnen we je ook hierbij dus alle ondersteuning bieden.

Kun je echt niet wennen aan Gutenberg of werkt het gewoon niet 100% met jouw specifieke website, dan is er gelukkig de Classic Editor-plugin die er voor zorgt de oude, vertrouwde editor actief blijft in WordPress 5. En de ontwikkelaars hebben inmddels al laten weten dat de oude tekst-editor nog tot minstens 2022 zal worden ondersteund. Uiteraard kunnen we je helpen bij het installeren en configureren er van.

Contact

Contact

Oegstgeest | info@pixel22.nl | Facebook
06 27 06 59 54 | KvK: 27374547
IBAN: NL54 INGB 0005 3341 45

Diensten


Fullservice WordPress implementatie met 100% zoekmachine optimalisatie!
Meer informatie

Website concept, ontwerp, bouw op basis van responsive HTML5, CSS3 en javascript.
Meer informatie

Alle journalistieke diensten inclusief blogs & SEO (copy)writing.
Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie & adverteren (Google SEO & SEA).
Meer informatie

Hosting op razendsnelle SSD; met gratis SSL & onbeperkt data.
Meer informatie

Setup & beheer van social media (o.a. Facebook & LinkedIn).
Meer informatie